Buurtmarkt Van der Pek


vanaf juni 2010 in Amsterdam Noord

maandag 16 november 2009

Programma Komende Buurtmarkten

Zaterdag 21 november: Afval & Recycling
Maak etagères van oud serviesgoed, lampenkappen van plastic, kettingen van dopjes; Neem door de was gekrompen kleding mee en er wordt iets heel anders van gemaakt; Zie hoe uit een berg afval mooie voorwerpen kunnen ontstaan en doe mee; Laat je kleding pimpen door Koosje; Koop een tas gemaakt van stropdassen; Smul van ter plekken gebakken taarten; Luister naar Harm Goslink Kuiper die zijn gitaren van afval maakt.

Zaterdag 28 november: Ouderwets Gezellig

Maak zelf chocola; Laat een fotoportret maken in de straatstudio; Brei mee met een doorgewinterde breister; Laat je handlezen door Marja het Medium; Zit een tijdje stil en neem een karikatuur van jezelf mee; Ervaar eetbare muziek in de Eet-o-theek!; Luister en doe mee met het ukelele gezelschap Ukebox.

Zaterdag 5 december: Sinterklaas komt op bezoek
Sinterklaasgedicht nog niet af? Kom naar de rijmdokter; Zet je schoen; Eet vers gebakken pepernoten; Neem een cadeautje mee en laat deze op speciale wijze inpakken; Versier speculaaspoppen met de Taartrovers; Laat een Sint of Pieten karikatuur van jezelf maken; Een buurtbewoner komt Sinterklaas verhalen voorlezen; Warm jezelf op in de iglo; Luister naar mooie liedjes van Ernest Dobberman; Kom kijken naar een spectaculaire bellenblaas act!

Zaterdag 12 december: Opgelet: geen markt!

Zaterdag 19 december: Kerst in de Van der Pek

Maak je eigen kerstversieringen van afvalmateriaal; Maak zelf sap met de sapcentrifuge; Maak je eigen kerststukje; Eet een warme oliebol of appelbeignet; Luister naar kerstverhalen die een buurtbewoner voorleest; Geniet van Jazzmuziek van Rita Zipora en haar band; Laat je verrassen op de kerstmarkt, want er komt nog veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers